Wednesday, July 19, 2006

Pirates of the Caribbean - Dead Man's Chest

Täna käisime rahvaga ülalpool mainitud filmi vaatamas. Jacki oli tore jälle näha. Teda on alati tore näha. :P Film tervikuna oli hea ja kolmanda osa suhtes paljulubav, AGA.

Mind häiris teise osa juures natuke see, et kogu lugu oli natuke liiga absurdini viidud. Paar ajuvaba klišeehõngulist nalja siin või seal ei tee paha. Esimene osa oli selles osas minu meelest väga maitsekalt arranžeeritud: tõsine stoori oli absurdiga mõnusalt ja parajas koguses läbi põimitud. Teises osas jäi aga vastupidine mulje: ajuvabadus, millesse oli üritatud pisut liini sisse luua. Kaks kolmandikku filmist paistis olevat lihtsalt mulitkakoomika elustamine, millel ei ole mingit otsest mõtet ja mis lõpuks pole enam isegi nauditav, tekib ainult juba-jälle-emotsioon.

Muidugi ei tohi unustada Elisabethi ja Jacki. WTF?! Elisabeth, mis sul arus oli?!? See oli päeva rõvedus, näha sind Jacki suudlemas! :D Mari ütles veel, et ta on sellest lausa õudusunenägusid näinud. Omfg.

Kes peale minu on pihta saanud, kes oli Davy Jonesi armastatu? :P (Või pigem - kellel on sama aimdus?)

Üldiselt rääkides oli film siiski hea ja pean tunnistama, et naerda sai igatahes kõvasti. Jacki taasnägemise nimel olen valmis filmi tegijatele kõik andestama. :) (Okei, peaaegu kõik.)

No comments: