Friday, November 03, 2006

Urus.

Jah. Just siin ma olen. Dru, Lily, Dani, Gopsi ja hunniku teiste inimestega, kellest mõnede nimesid ma isegi ei tea. Aga vahet pole.

Mul on igav, nii et lõbustan end siin selle mõttetu postitusega. Tegelikult meeldib mulle lihtsalt Goblini läpakal trükkida. Aga see on saladus, eksole. Ärge siis kellelegi öelge.

Me vaatame siin mingit haiget animet, mis pole päris hentai, aga asjast väga kaugele ka ei jää. See on suht sama, mis soft porn - doesn't get you hard. Haha.

Tahaks midagi normaalset süüa. Ja siis tahaks normaalses kohas magada. Aga Urus pole ühtegi normaalset kohta. Diivaneid on ainult kaks, üks diivan on kinni ja teise pärast kaklevad vähemalt kolm inimest. Ihihi. Ma olen ropult väsinud tegelikult, aga magama jääda ei saa ma nagunii, sest siinsamas kõrval mängib telekas ja igal pool mujal räägivad inimesed juttu. Nõme küll, kui suudad uinuda ainult totaalses vaikuses, nagu see minuga on. Ja täielikus pimeduses.

Pea valutab.

Kas Tartusse tulek oli ikka tark tegu?

3 comments:

Hoarfrost Infernal said...

Urg on rõve koht jah.

*pai*

Anonymous said...

Urus on tore, aga Urgu ei tohi kauaks ajaks jääda. Ööbi vahepeal kellegi teise korteris. Goblini korteris on näiteks mõnna magada. Ma magasin seal vist mingi 10 või 11-ni.
Aga tule Tallinna tagasi, siin on tore.

Deira said...

Ma ööbisingi reede öösel Gopsi juures muide, nagu me kõik (meid oli vist... 11?). Ilmselt kirjutan selle kohta hiljem ka pikemalt, sest see oli ülivinge. :D